All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

26.2.2013

Terveisiä meiltä ja muualta

Kevät on jo antanut muutamia merkkejä itsestään kuten Antjekin, mutta odotettuja juoksuja ei ole vielä näkynyt. Maaliskuussahan juoksujen "tilastojen" mukaan vasta pitäisikin alkaa, vaikka muiden merkkien perusteella olisin odottanut jo niiden alkavan. Siispä odotellaan vielä kaikessa rauhassa.

Yksi Musken ja Aikon kahdeksasta tyttärestä, Cilla (Frisian Gem Donias Diechje) on myöskin hyvää vauhtia aikuistumassa, sillä tyttö painaa n. 17,5 kg ja kroppa on omistajansa mukaan pelkkää lihasta! Eikä ihme, sillä Cilla ulkoilee paljon vapaana luonnossa ja tykkää lumessa tarpomisesta ja leikkimisestä kuten äitinsäkin - ja etenkin jalkapallostaan! Cilla vaikutti kovin pieneltä lähtiessään pennuista ensimmäisenä uuteen kotiinsa, mutta nyt tytöstä on kasvanut oikein kaunis ja jäntevä stabytyttö! Kiitos Minna-Kaisa terveisistä ja ihanista kuvista!

Frisian Gem Donias Diechje "Cilla"

Cilla and football - favorite toy
Omista koirista ei ole viime aikoina kovinkaan paljon kuvia tullut otettua, vaikka viikonlopun tienoilla täällä oli todella upea, keväinen ilma. Syynä jälleen kerran työkiireet, mutta onneksi nekin kevään edetessä vähenevät.  Kiinnostaisi kovasti hankkia kameraan vähän järeämpi putki, sillä nykyinen 55-250 millinen zoomi ei ihan kaikkeen mielenkiintoiseen kuvattavaan tunnu enää riittävän. Katsotaan nyt päädynkö hankkimaan lisävarustuksia kameraan vai menenkö mielummin valokuvauskurssille, voisi olla paras ratkaisu:))

Antjen poika Bruno (Frisian Gem Bastens Bruno) on astunut Hollannin tuontinartun nimeltä Manusia´s Fraukje, kutsumanimeltään Elli. Mielenkiinnolla odotan lisää uutisia, ja varmasti vielä innokkaammin pentuetta odottavat Ellin ja Brunon omistajat! Toivotaan onnea tälle tärkeälle tapahtumalle! Suomen Kooikerhondje ry:n Pentueet-sivuilta löytyy lisätietoja kaikista syntyneistä, astutetuista ja odotettavissa olevista pentueista.

Frisian Gem Bastens Bruno "Bruno"
Tässäpä kuulumiset tällä kertaa. Täytyy myöntää, että ajatukset liikkuvat tällä hetkellä Antjen suuntaan ja siihen, että pikkurouva osaisi ajoittaa oman aikataulunsa minun aikatauluuni mitä tulee lähestyvään talvilomaani.  Lisäksi toivon, ettei mikään influenssa tai mahatauti nyt enää maaliskuussa iskisi. Tällä hetkellä todella moni työkaveri tai muu lähipiiri tuntuu olevan sairaana, jotkut todella sairaina. Olisi myös kiva päästä Tampereella 23.3. pidettävään Kooikerhondje ry:n vuosikokoukseen, mutta Antjehan tämänkin asian päättää:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti