All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

27.1.2021

KAVERUKSET KARLA JA ERPPU


Melkein neljä kuukautta olemme asuneet jo Vihdin Ojakkalassa, ja viihdymme täällä erinomaisesti! Monet Karlan ihanat koirakaverit jäivät kuitenkin Pirkanmaalle, joka on huolestuttanut ainakin minua etenkin, kun nuorella Karlalla ei ole ollut viime aikoina juuri muitakaan harrastusmahdollisuuksia vallitsevan virustilanteen vuoksi. Mietin, mahtaako se olla kokonaan unohtanut sosiaalisen käyttäytymisen? Onneksi ei kuitenkaan - tämä on nyt muutamissa tilanteissa todettu! Jokin aika sitten kävimme Helsingissä Vonnelle tutussa paikassa, trimmauspalvelu Grroomissa, mutta Karla oli siellä ensikertalainen. Ei mitään ongelmaa - Karla kipitti iloisesti yksin Riikan kanssa häntä heiluen tassuja siistimään trimmaushuoneeseen Vonnen jälkeen.

Karlalla uusi poikakaveri

Viime viikolla päätin aktivoitua ja hankkia Karlalle ikäistään seuraa, jotta se ei aivan metsittyisi. Mietin, mahtaako Karla tulla edelleen yhtä hyvin toimeen vieraiden koirien kanssa, kuten aiemminkin ... ? Laitoin koirien fb-treffipalstalle ilmoituksen ja kuvan, jossa Karla hakee sopivan ikäistä- ja kokoista leikkikaveria - paikkana Nummelan koirapuisto. Ja melkein heti löytyi suunnilleen saman ikäinen- ja kokoinen, aivan ihana poika nimeltään Erppu Karlalle kaveriksi. Erppu on Islanninlammaskoira (paimenkoira) - komea, vahva, mukavaluonteinen ja erittäin nopea poika, hieman Karlaa kookkaampi, mutta nopea ja vauhdikas on Karlakin, "naiseksi" 😂! Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä! Meno oli todella railakasta - kuvat ei koskaan kerro kaikkea! 😁

Erppu ja Karla (Aila Murto)


Yllä muutoin kiva ottamani kuva Erpusta ja Karlasta, jonka muokkasin poikkeuksellisesti mustavalkoiseksi, sillä alkuperäinen värivalokuva oli melkein musta/väritön/epäselvä. Minun ottamani liikekuvat eivät onnistuneet lainkaan - ainoastaan muutama ns. poseerauskuva onnistui julkaisukelpoisesti, koska kohteet olivat paikoillaan. Sen sijaan Aulikilla on niin älykäs kamera puhelimessa (+ ns. liikekuvatarkennin), että saimme kuitenkin oikein hyviä liikekuviakin - kiitos paljon ihanista kuvista! Sää oli pilvinen/synkkä ja satoi lunta.

Seuraavat treffit on jo sovittu, mutta tässä kuvia ensitapaamisesta:

Erppu ja Karla (Aulikki Raita)

Karla ja Erppu (Aulikki Raita)

Erppu ja Karla (Aulikki Raita)

Karla ja Erppu (Aulikki Raita)

Karla ja Erppu (Aulikki Raita)


Pari näytettä minun ottamistani ns. "liikekuvista" 😆😅 Hurjalta näyttää, mutta hyvin samanhenkiset kaverit painimassa 👍

Poseerauskuvia

Koirat Karla ja Erppu 👅 (Aila Murto)
Itse asiassa joskus mustavalkoisuus tuo piirteet paremmin esille ....Karla hajutyöskentelykurssille

Olen ilmoittanut Karlan hajutyöskentelyn (nose work) peruskurssille, joka alkaa näillä näkymin helmikuussa (tarkka aika tarkentuu vielä). Toivon mukaan ei tule muutoksia ja kurssi alkaa Kirkkonummen Veikkolassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti