All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

4.11.2012

First winter pictures

Viime aikoina on ollut monenlaista hässäkkää mukaan lukien kiivas työtahti. Ja on pimeää, todella pimeää!!! Talvi käväisi valaisemassa maisemaa parin päivän ajan noin viikko sitten, mutta nyt Kanta-Hämeessä ajellaan jälleen pilkkopimessä ja etenkin tänään sankassa sumussa nastarenkaat rahisten, onhan virallisestikin talviaika. Asiassa on hyviäkin puolia; koirien kanssa pääsee edelleen metsään lenkkeilemään päivittäin, ja onhan olemassa lyhtyjä, kynttilöitä ym. jouluisia valoja.

Vaihteeksi kuvia Muskesta ja Antjesta ensilumen aikaan (viimeinen kuva Antjesta hieman pulleampana on otettu n. kuukausi sitten). Oli hauskaa katsella koirien innokasta menoa ja nuuhkimista hiuksenhienon ensilumen peittäessä metsämaan. Koirat olivat yhtä innoissaan lumesta kuin lapset, ja todennäköisesti jäljet ja merkit muuttuvat entistä mielenkiintoisemmiksi lumen alla. Muske oli menossa vielä uimaan jäätymispisteessä olevaan järveen, mutta sain onneksi sen muuttamaan mielensä; olisi ollut pitkä matka autolle ja kotiin turkki märkänä! Antje on tällä hetkellä melko hyvässä turkissa ja ehkä aavistuksen sutjakammassa kunnossa kuin jokin aika sitten - teholiikunta ja ravinnon vähentäminen on tehnyt tehtävänsä. Antjea on muuten hauska kuvata, sillä se näyttää ehdollistuneen kameralle! Kamera esille - Antje jähmettyy paikalleen - Naps! (kuva + kehu) - jonka jälkeen Antje heiluttaa häntäänsä ja jatkaa touhujaan:)) Muske näyttää saaneen äidiksi tulon jälkeen takaisin voimakkaan kroppansa, body on ehkä jopa "naisellistunut". Kuvissa hännässä on vielä karvaa, mutta eipä ole enää; loputkin häntä- ja housukarvat ovat lähteneet viikon sisällä!

Stars of pictures
Muske (Welmoed Muske v.d. Eenhoornleijn)
Antje (Frisian Gem Angenietje Kies)2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia hyvässä valossa. Ja Antje on niin kaunis.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, isäänsä on Antje tullut:))

    Ja Antjesta on vanhemmiten tullut Linssilude, ymmärtää selvästi, että häntä kuvataan..., ainakin Muskeen verrattuna, jolla on aina ihan muut asiat mielessä kuin kamerajutut.

    VastaaPoista