All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

11.11.2012

Kerholaisia - Pups at Puppy Society

Tänään sain aikaiseksi laittaa jouluvalot ulos, tosin myöhemminkin olisi ehtinyt. Pimeys on vain niin masentavaa, että jotain piti tehdä. Led-valot valaisevatkin koko talon, mutta onneksi valo on hieman pehmeämpi, kuin Led-valojen varhaisempi versio, joka oli kammottavan kirkas ja sinertävä. Jouluvalot loistavat nyt meillä vesisateessa:((

Huomenna on jälleen Teslan leikkikoulupäivä. Tässä muutama kuva edellisiltä kerroilta, pari ensimmäistä kuvaa jo n. kolme viikkoa sitten otettuja, muut viime viikolta. Tesla (ja varmaan muutkin sisarukset) elää kehitysvaihetta, jossa jalat näyttelevät pääosaa. Koska olen tavannut Teslaa viikoittain voin sanoa, että kehitystä myös muissakin ruumiinosasissa tapahtuu ja on tapahtunut hurjasti viikko viikolta. Tesla on aivan ihana tyttö, joka viimeksi jaksoi leikkiä vielä pitkään Musken kanssa sekä sisällä että ulkona palattuamme pentukerhosta. Myös Antje tulee erittäin hyvin Teslan kanssa toimeen, mutta ei lähde äidin ja tyttären yhteiseen leikkiin mukaan. Kun Tesla lähti takaisin omaan kotiinsa, istui Muske eteisessä surullisena tuijottaen vuorotellen ulkoevea ja meitä kysyvästi. Muske ilmeisesti olettaa Teslan kuuluvan ns. kalustoon, koska ovat tavanneet niin usein. Ja onhan se niin kivaa leikkiä tyttären kanssa pihalla etenkin, kun vielä voittaa juoksukisoissa - ainakin toistaiseksi, vaikka Tesla onkin kova tyttö juoksemaan:))

Kuvissa vilahtaa myös kooiker-poika Luka, joka myös on innokas kerholainen (muiden koirien nimiä en vielä muista). Koirakoulu Vision kerhotiloja peittää matto, joka estää koirien liukastelun välillä hurjiksi käyviksi leikeissä. Pentujen vahingoista ei tarvitse kuitenkaan huolestua, sillä käytössä on erittäin tehokas imuri-pesuri, joka hetkessä imaisee niin pienet kuin suuremmatkin vahingot matolta jälkiä tai hajua jättämättä. Nerokas vehje ja ihanan kovaääninen - saavat pennut samalla äänitotuttelua:)) Muitakin totutteluvehkeitä on käytetty, kuten kuvassa näkyvä potkulauta, jota Luka seuraa uteliaana.

Antjen olen ilmoittanut Messariin yhtenä päivänä. Aivan viime hetkeen asti olin ilmoittamassa myös Musken toisen päivän näyttelyyn, mutta enpä sitten ilmoittanut vielä Muskea; häntä on surullisen karvaton ja koira näyttää todella hassulta ja epäsuhtaiselta, koska Muskella on aina ollut erittäin tuuhea häntä.

Some pictures about Puppy Society (during 1-3 weeks)


Tesla and sister Hilma

Tesla and some friends


Kooiker puppy Luka and Tesla are playing with another friend

Tesla and noisy washer-cleaner - the floor is always clean at
the Puppy Society!

Luka is interested in kick scooter

Tesla is playing

Tesla likes cuddles

Tesla and her long tail

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä, että "meidän" Luka on noin reipas koululainen.
    T:Anne H

    VastaaPoista
  2. Joo, Luka on reipas ja leikkisä kooikerpoika! Kuvia vaan on niin hirveän vaikea ottaa, koska useimmiten koirat ovat yhdessä kasassa leikkiessään:))

    t. Aila

    VastaaPoista