All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

14.12.2012

Cilla ja muut kaverit

Pohjanmaan Kannuksella asuva Cilla (...Donias Diechje) kasvaa ja kaunistuu, kuten muutkin Musken ja Aikon pennut. Tällä hetkellä pennut ovat jo 5 kuukauden ikäisiä. Kuvan perustella Cillassa on jotain samaa kuin Teslassa, ainakin mitä tulee väritykseen. Pennut ehtivät toki muuttua vielä paljon aikuisikään mennessä. Cillakin kantaa mielellään aina jotain suussaan - niin tyypillistä stabeille, joissa on sekä noutajaa että seisojaa:)) Tesla tulee huomenna meille päiväksi hoitoon, ja Jouluna saamme nauttia Teslan seurasta useamman päivän ajan.

Cilla (Frisian Gem Donias Diechje)


Messarin tuliaisia?

Saamani inhottava mahatauti on ehkäpä hyvinkin tuliaisia suuresta joukkotilaisuudesta. Tosin sitä on ollut myös työpaikalla. Rasittava tauti ja sitä potiessani on tullut mieleen myös muutkin taudit, jotka voisivat pahimmillaan estää mm. matkustamisen Antjen kanssa kevättalvella. En ole kuitenkaan ottanut esim. influenssarokotetta. Täytynee vielä harkita rokotteen ottamista, vaikka tämäkin rokote on aiheuttanut jo ennakkoon huolta joissakin ihmisissä. Olisihan minulla em. hyvä syy rokotteen ottamiselle:))

Pienet ystävät kotipihalla
Oikeastaan koko omakotiasumisen ajan olen harrastanut lintujen talviruokintaa.  Tänä vuonna pikkukavereiden ehdoton suosikki on ollut kookoksen puolikkaaseen laitettu tali- ja siemenherkku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti