All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

10.12.2012

Etta Finnish Champion and Winner-12!

Eilen oli Messukeskuksen Voittaja 2012-näyttelyssä huikea päivä etenkin Ettan omistajalla Liisalla kuin myös minulla, kun Etta vei koko potin - ERI, AVK1, PN1, SA, ROP, SERT, CACIB! Aivan mahtava suoritus Liisalta ja Ettalta!!! Lämpimät onnittelut molemmille vielä tätäkin kautta! Varmasti erittäin hienolta Liisasta tuntui, kun Ettasta tuli samanaikaisesti sekä Suomen Muotovalio että Voittaja 2012!

Frisian Gem Bastens Beatrix "Etta"
 (owner Liisa Kotisalo/Kennel Milfeddyg)
Voittaja 2012/Winner-12 (9.12.2012 Helsinki)
Finnish Champion

Antje tuskin suree sitä, että edellispäivänä Helsinki Voittaja 2012-näyttelyssä ei hänelle huikeaa menestystä tullut tai sitä, että tuomarin mielestä kallo oli pyöreä, häntä liian innokkaasti pystyssä ja ruoka oli maistunut. No, Antjen pääkoppa on aina aiemmin saanut kaikilta tuomareilta kehuja (myös tältä samalta tuomarilta aiemmin, jolloin Antjen sijoitus avoimessa luokassa yli ykkönen, arvostelu erinomainen, PN2 + varaserti). Painoakaan ei ole enää yhtään liikaa. Sensijaan pikkurouvan kroppa on saattanut saada uutta muotoa pentueen jälkeen eikä ole enää yhtä hehkeä kuin nuoruuden päivinä (tai eilisillä kauniilla, nuorilla kilpakumppaneilla) tai sitten tällä hetkellä turkki on liian paksu etenkin, kun sitä on kasaantunut lähinnä vartalon etuosaan, takapään ollessa ikään kuin eri paria. Hännän asentoon voisin varmasti itsekin vaikuttaa harkitummalla esittämisellä (häntä ei ole normaalisti pysty), mutta pitkähkön näyttelytauon jälkeen menin taas halpaan; Antje juoksi hullun lailla yli-innokkaasti häntä jännittyneenä ja minä perässä vielä jännittyneempänä, joten siinä käytiin vähän ylikerroksilla puolin ja toisin; hitaampi tempo olisi ollut viisas vaihtoehto. Kuitenkin tuomari tykkäsi Antjen koosta, mittasuhteista, etu- ja takakulmauksista, turkin väristä ja merkeistä, temperamentista ja esiintymisestä. Onhan sekin jo jotain ja ennen kaikkea, Antje saa olla ylpeä isästään Kelmistä ja tyttärestään Ettasta! Itseäni jäi vähän kaivelemaan..., ehkä otamme uusiksi vielä ennen astutusta...?

Sensijaan Antjen isää, Kelmiä ei näy vuodet painavan! Tämä komea, ikinuori herrasmies jaksaa vuodesta toiseen esiintyä näyttelykehissä uljaasti juosten pitkillä, maataviettävillä askeleilla voitosta toiseen. Isoisä Kelmi on muuten tainnut periyttää upeat liikkeensä myös Ettalle:))

Milfeddyg Innemend Elaika "Kelmi"
BOB-veteran HeW-12 + BOB-veteran W-12
Etta´s Jackpot
Left: BOS, W-12 Wisestone Bluey and BOB, W-12 Frisian Gem Bastens Beatrix

Frisian Gem Bastens Beatrix "Etta" (owner Liisa Kotisalo), daughter of Antje and Elton ( Dizzy Digger´s Elton), became yesterday both, Finnish Champion and Winner-12 at Helsinki Voittaja-12 (Winner) Show! Her hole Jackpot were: Exellent, Open Class1, BB1, SA, BOB, SERT, CACIB. We are very proud of Liisa and Etta! Hugs and warm congratulations to both of you!
Etta - WINNER 2012 in Helsinki/Finland
Etta and grandfather Kelmi together with Liisa
Etta is showing with long steps:))

More show pictures

Pictures from Voittaja-12 (9.12.2012) Show by Suvi Tyynismaa here
Also official Winner pictures about Etta and her father Kelmi.

Helsinki Winner-12 (8.12.2012) by Suvi Tyynismaa hereEi kommentteja:

Lähetä kommentti