All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

18.10.2013

Some photos before snow...

Muutama satunnainen syyskuva ennen lumen tuloa. Itse asiassa ensilumi satoi tänne Kanta-Hämeeseen viime yönä. Aamulla oli hauska seurata Vonnea; kahden sekunnin ajan se ihmetteli maailman muuttumista, sen jälkeen alkoi hirveä juoksu pihalla ympäriinsä, nuuskuttelu ja tietenkin lumen maistaminen :)

Kuvia pellolta, metsästä ja rannalta, eli niistä paikoista, joissa on sattunut kamera olemaan mukana (useimmitenhaan se ei ole mukana silloin, kuin pitäisi). Kuvissa vilahtaa myös Musken tytär Tesla. Antje on tällä hetkellä surkean karvaton, joten säästän sitä kameralta. Vonnea tulee nyt tietenkin kuvattua paljon, koska se on vasta kehittymässä ja kehitystä on mukava seurata. Kumpikaan stabyista (Muske ja Tesla) ei pärjää kilpajuoksussa Vonnen kanssa, niin uskomattomalta kuin se tuntuukin.  Muihin omiin kooikereihini verrattuna Vonne on todella nopea (eivätkä muutkaan ole olleet hitaita) ja ilmeisen voimakas siihen nähden, että se on paljon stabeja pienempi rotu. Tosin Vonne väsähtää luonnollisesti aikuisia koiria nopeammin, mutta siihen asti Vonnella vauhtia riittää ja se osaa jallittaa isompiaan taitavasti :) Mukava todeta, että Vonne tulee oikein hyvin toimeen myös Teslan kanssa, ja eihän nuorilla ole kuin n. vuosi ikäeroakaan :)

Tuntuu, kuin aivan muutaman päivän aikana Vonne olisi taas kasvanut. En kuitenkaan viitsi jatkuvasti säheltää mittanauhan kanssa, koska viimeksikin lukemat olivat ensin vähemmän, sitten hieman enemmän.  Ehkä viiden kuukauden iässä Vonnen voisi mittauttaa jossain virallisesti, ja sen jälkeen kuukausittain.

Some autumn photos before winter ones

Nice visit to Tesla´s place...

Vonne (Frisian Gem Chris Chevonne)

Maria and Tesla (Frisian Gem Donias Doecilia)

Tesla chases Vonne ...

... but Vonne is faster :)

Vonne


Walking on the strand and forests


Vonne and sundown

Muske, Vonne and Antje are eating blueberries

Vonne

Vonne "hunts" a blueberry

Nice running on the strand, Muske, Antje and Vonne

Vonne and last sunbeams before dark

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti