All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

29.12.2013

Kaksi pantaa, yhdet valjaat ja kaksi koiraa

Mitä mahdoinkaan tehdä silloin, kun ei ollut FB:a? Todennäköisesti paljon enemmän hyödyllisiä(kin) asioita, ja ainakin päivitin blogiani useammin. Edelleen olen kuitenkin sitä mieltä, että esim. nuorten koirien kehitystä on paljon mukavampi jälkeenpäin seurata täältä kuin naamakirjan "kuvasaasteesta".

Joulu on onnellisesti ohitse, ja meillä olikin oikein kiva Joulu neljän koiran kanssa. Tesla oli yksi odotetuista jouluvieraistamme, eikä aika todellakaan tullut pitkäksi Teslan tultua taloon! Tesla oli aivan innoissaan saadessaan leikkiä Vonnen kanssa (ikäero koirilla vain vajaa vuosi), ja päinvastoin, myös Vonne tykkäsi!!! Tässä kohtasi kaksi vahvaa ja vahvaluonteista  nuorta narttua, jotka kuitenkin löysivät hyvin yhteisen kielen. Ensimmäinen yökin tahtoi mennä leikkiessä, sillä Tesla kävi aina välillä herättelemässä Vonnea leikkiin yön tunteina :)

Teimme myös paljon yhteisiä, pitkiä metsä- ja järvilenkkejä huolimatta kammottavasta pimeydestä ja vesisateesta! Välillä lenkkeilin Teslan ja Musken kanssa, välillä mukaan liittyi Vonne, ja joskus lähdin lenkille neljän koiran kanssa. Useimmiten lähdin kolmen rymyäjän (Musken, Teslan ja Vonnen) kanssa pidemmille lenkeille, ja silloin vauhti olikin todella kova!!! Antjella alkoi juoksut ennen Joulua eikä vanhempi rouva muutenkaan jaksa enää riehua ja juosta samaa vauhtia nuorempien kanssa. Tosin tänään Antje on ollut kovin innoissaan taas kavereista -  jopa niin paljon, että kotona "opetti" Vonnellekin kuinka häntää sitten käännetään sivuun ja kosiskellaan, kun se aika koittaa :) Vonnekin oli hyvin innostunut..., vaikka ei tainnut ymmärtää mistä oli kysymys - tai mistä sitä tietää? :)

Mitään ihmeellisiä kuulumisia ei nytkään ole kerrottavana, mutta uuden vuoden jälkeen elämä alkaa taas vilkastua niin töissä kuin yksityiselämässäkin (tarkoittaa tietenkin koiramaailmaa, heh-heh!). Jo tammikuussa on suunnitelmissa 3 näyttelyä, ja tällä kertaa aion ehtiä ajoissa paikalle (ainakin 3 herätyskelloa viritettynä soimaan auttanee asiaa?).

Tänään oli ensimmäinen päivä pitkästä aikaa, kun pilvien takaa kuulsi hieman valoa. Otin tietenkin kameran mukaan lenkille tarkoituksena saada muutama kuva ainakin Vonnesta kotisivujen päivitystä varten. Mutta miksi ihmeessä laitoin Vonnelle kaksi pantaa, eli länttäsin normaalipannan lisäksi päälle kurkkua kiristävän heijastinpannan!? Varmaan tottumuksesta, koska pimeällä on koirilla ollut jotain heijastavaa aina päällä... No, eipä sitten näissä kuvissa paljon Vonnen kaulaa tarvitse katsella, koska sitä ei näy..., eikä tule kuviakaan varmaan kotisivuille laitettua.  Tässä kuitenkin joitakin joululomakuvia, tällä kertaa pääasiassa nuorisosta, Teslasta ja Vonnesta. Synkkiä ja pimeitä kuvia + joitakin vähän paremmin valottuneita, riippuen säästä. Oikein pimeinä päivinä valo ei yksinkertaisesti riittänyt:

Tesla (Frisian Gem Donias Doecilia), 1 year 5 months
(f. Aiko Foppe Út it suden, m. Welmoed Muske v.d. Eenhoornleijn)

Tesla (or half of her)

Mother Muske and daughter Tesla

Tesla

Tesla is hearing and looking for me very strictly :)
Tesla

Tesla


Vonne (Frisian Gem Chris Chevonne) 6 months
(f. Moonhaven Terrific Maroon, m. Frisian Gem Angenietje Kies)

Vonne and 2 collars???, stupid me... , otherwise nice photo

Vonne

Vonne´s "showing side"

Happy and dirty Vonne after playing with Tesla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti