All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

20.4.2014

Uimamaisteri - Swimming training at Dog Spa

Tänään olimme Vonnen kanssa Hyvinkään koirakylpylässä, vaikka sää ulkona oli mitä parhain (n. +18 astetta!). Tila oli kuitenkin varattu jo hyvissä ajoin FSCF:n käyttöön, ja tämä onkin ehdoton paikka pennun/nuoren koiran totuttautua uimiseen! Samalla koira saa paljon kokemuksia toisista koirista ja ihmisistä, puhumattakaan uudesta (vähän erikoisemmasta ja meluisammasta) ympäristöstä. Vaikka nyt on lämmintä, sää on ilmeisesti taas viilenemässä, joten ehkä teemme Vonnen kanssa vielä toisenkin uintiretkin koirakylpykään ennen kesää...?

Paikalla oli ainakin parikymmentä koiraa - vilske, vilinä ja meno sen mukainen- pääasiassa stabyja, mutta Vonnen lisäksi myös yksi bretoni ja kultainen noutaja edustettuina.  AIVAN MAHTAVA PÄIVÄ! Ja Vonnesta olin hyvin ylpeä - ei mitään ongelmia missään vaiheessa tai tilanteessa, ja uintikin sujui heti hienosti pinkit uimaliivit päällä :) Vonne osaa ottaa rennosti ja sopeutuu nopeasti uusiin tilanteisiin, ihmisiiin ja koiriin. Kokenut koirien uinnin valvoja ja "personal trainer" voitti heti Vonnen luottamuksen, ja Vonne polskutteli altaassa kuin vanha tekijä :)

Päivästä teki mukavan myös se, että tapasin Diegon omistajineen uimahallissa. Diego on toinen Musken ja Aikon pojista (Musken pentueessa 8 narttua ja 2 urosta), nuori ja komeaksi kasvanut stabyherra, jolla on mukava ja ystävällinen luonne, syvän tummanruskeat silmät, sekä maskuliininen pää/runko.

Kiitos superkivasta päivästä FSCF - ja erikoisesti kiitokset Tuulalle tilaisuuden koordinoinnista!

Swimming training at Dog Spa - Vonne is training


First I needed a bit help :)

After few minutes I catch it!!!

Here I´m on the arms of my very nice personal trainer 

Hello Aila, look at me!

YES! I can do it myself!!!!


Handsome Diego (Frisian Gem Donias Dubbelt) was there, too (the son of Muske & Aiko Foppe)


I think I did it very well!

Yes, they use to say I have beautiful dark eyes...

... and friendly character, as well :)

Indeed, swimming was nice!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti