All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

26.10.2014

Vaihteeksi iloista stabyenergiaa

Musken tytär Tesla (Frisian Gem Donias Doecilia) kävi kylässä. Jälleennäkemisen riemu oli niin suuri, että tilat sisällä ja pihalla olisivat käyneet ahtaiksi :) Siispä lähdin avarampiin maisemiin Teslan ja Musken kanssa päästelemään suurimpia energialatauksia ulos, Vonne ja Antje jäivät tällä kertaa kotiin. Vonne siksi, että se luulee olevansa maailman suurin, energisin ja nopein koira pienessä ruumiissa. Epäsuhta leikeissä olisi kuitenkin melkoinen (jos ei ole itsesuojeluvaistoa, kuten Antjella :) ) eikä vaarallisilta tilanteilta voisi kokonaan välttyä, kuten kuvista voi päätellä. Joten pienen villikkotytön oli parempi jäädä kotiin. Antje vanhimpana narttuna nauttii eniten saadessaan kulkea rauhallisesti jo omia polkujaan. Kuitenkin kaikki 4 narttua tulevat erittäin hyvin toimeen keskenään, koskaan ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia.

Tesla (Frisian Gem Donias Doecilia)

Tesla, seisova lintukoira?

Tesla, silmät tuikkien hämärässä

Maatilan tytölle Teslalle on kehittynyt komea, paksu, kiiltävä turkki ja vahva runko. Runkoon on tullut myös stabylle tyypillistä "syvyyttä" koiran täytettyä kesällä kaksi vuotta.  Vielä jokin aika sitten Tesla oli vielä jokseenkin pentumainen ja hontelo rungoltaan. Stabyhoun kehittyy hitaasti, mutta varmasti :).

Voiman käyttöä ja nopeutta äärimmillään - luille, lihaksille ja nivelille töitä!

Muske ja Tesla

Muske ja Tesla

Muske ja Tesla

Muske ja Tesla


Leikeissä jopa Muskekin sai pitkästä aikaa tuntea millaista on piehtaroida samanrotuisen ja erittäin energisen kaverin kanssa. Äiti näytti välillä olevan altavastaajana energisen tyttärensä pyörittelyssä, mutta kivaa oli. Sumuisen päivän mukavat ranta- ja metsäleikit loppuivat pimeän tuloon ja nyt nukuttaa mukavasti. Toivottavasti seuraava tapaaminen osuu sään suhteen aurinkoisempaan ajankohtaan, jolloin kuvatkin ovat mukavampia katsella.

Tesla

Tesla ja Muske

Karhupainia

Muske (Tesla jäähyllä)

Kotimatkalla oli jo pimeää (Tesla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti