All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

27.4.2018

PENTUSUUNNITELMIA


Pitkähkön tauon jälkeen blogi herää jälleen eloon - toivon mukaan entistäkin aktiivisemmin! Aloitan iloisilla pentuesuunnitelmilla!

ODOTETTAVISSA STABIJHOUN-PENTUE  JA  SUUNNITELMISSA KOOIKERHONDJE-PENTUE!

Stabijhoun


Kuvassa Musken ja Hittin 15.4.2015 syntynyt pentue. Tuleva äiti Amare on yksi
yhdeksästä (9) pennusta. 


Musken tytär, stabijhoun AMARE (Frisian Gem Eulalias Amarenske) ja FAXEN (Twisted Nonstop´s Am I Rammstein) on astutettu 23.3.2018! Amare on todettu "mitä suuremmaksi määrin" tiineksi, ja pentueen odotetaan syntyvän n. toukokuun lopulla. Näin ollen pennut ovat luovutusikäisiä heinäkuun loppupuolella.

Yhdistelmän terveys- ym. tulokset löytyvät täältä:

AMARE: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI28497%2F15
FAXEN: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI15496%2F16

Molemmat vanhemmat on myös DNA-testattu: Amare vWd-kantaja, CDS-vapaa ja Faxen vWd-vapaa ja CDS-vapaa.  Faxen on suorittanut MH-luonnetestin ja Amare on läpäissyt moitteettomasti Kiva koirakansalainen testin.

Yhdistelmän sukutaulu: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI15496%2F16&RekNoE=FI28497%2F15&Sukupolvet=4

Kuvia Amaresta ja Faxenista

AMARE


Amare - Frisian Gem Eulalias Amarenske (kuva: Aila Murto)
Amare - Frisian Gem Eulalias Amarenske (kuva: Aila Murto)
Amare ja perheen toinen koira Fiia (kuva: JP ja Terttu Koskela)FAXEN

Faxen - Twisted Nonstops´s Am I Rammstein (kuva: Anna Suominen-Hautala)

Faxen - Twisted Nonstops´s Am I Rammstein (kuva: Anna Suominen-Hautala)


Oletko kiinnostunut stabijhoun-pennusta; rodun luonteesta, harrastusmahdollisuuksista, käyttötarkoituksesta tai sopivuudesta juuri sinun koiraksesi tai perheesi jäseneksi?

Pentue syntyy ja se kasvatetaan Amaren omassa kodissa Salon seudulla Angelniemessä. Perheessä on myös ihastuttava Fiia-tolleri.  Amaren ja Faxenin pentue rekisteröidään kuitenkin Frisian Gem-kennelnimelle. Mikäli haluat lisätietoa rodusta, pentueen vanhemmista ymv., otathan ystävällisesti yhteyttä ensisijaisesti Amaren omistajiin s-postilla: koskela(at)angelniemi.fi.  Myös minuun Amaren kasvattajana voit olla halutessasi yhteydessä s-postilla: aila.murto2(at)gmail.com.

Yhteydenoton jälkeen keskustelemme pennuista kiinnostuneiden kanssa mielellämme myös puhelimitse, emmekä tee aivan lopullista pentuvarausta ennen kuin olemme tavanneet ja tutustuneet. Pentuja voi tulla katsomaan 4 viikon ikäisinä.  Myös pennun ostajan näkökulmasta on tärkeää tavata kasvattaja, pentueen emä, pentuesisarukset ja tutustua niihin olosuhteisiin, joissa pentue on kasvanut ennen lopullista päätöstä hankkia pentu.

Kooikerhondje

Myös kooikerilleni Vonnelle (Frisian Gem Chris Chevonne) on suunnitelmissa pentue lähiaikoina. Asia konkretisoituu juoksujen alettua. Yleensä narttujeni- stabij Musken ja kooiker Vonnen-  juoksut ovat alkaneet lähes samoihin aikoihin. Musken juoksut alkoivat huhtikuun alkupuolella, mutta tällä kertaa Vonne pitää meitä vielä jännityksessä... 😋. Vonnelle on ollut sopiva uros jo hyvissä ajoin katsottuna, joten lisätietoa Vonnen ja Velmun pentuekuulumisista viimeistään astutuksen tapahduttua.

Vonne pikkupentuna, 6 viikkoa (kuva: Aila Murto)


Vonne - Frisian Gem Chris Chevonne (kuva: Aila Murto)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti