All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

14.1.2020

KARLAN KANSSA KIRPPIKSELLÄ

Vonnen ja Teddyn poikapennut, Leon, Eetu ja Eddie lähtivät viikonloppuna uusiin koteihinsa, mutta Karla jäi meille Musken ja äitinsä Vonnen kaveriksi. Kaikkea hyvää uusille pennun omistajille ja onnellisia vuosia pennun kanssa! Minuun voi jatkossakin olla yhteydessä asiassa kuin asiassa tai ihan muuten vain kuulumisia vaihtaen!

Karla (Frisian Gem Georges Chesten Demelza). Kuva: Aila Murto


Koska Karlalle (n. 8½ viikkoa) syntymäkoti on tuttu paikka, ja lähiympäristöönkin olemme ehtineet tutustua, pistäydyimme Karlan kanssa isossa Pirkan Kirpputorikeskuksessa Kangasalla - synkän ja kostean päivän vastapainoksi. Huomiseksi on sentään luvattu Pirkanmaalle selkeää kevätsäätä, +9 astetta, mutta toivottavasti ne tammikuun pakkaset eivät tule sitten toukokuussa... Mukaan kotiin Karla sai Kirppikseltä kahdella eurolla tuon joissakin kuvissa vilahtavan Mollamaijan.

"Voi, kun olet ihana ja suloinen!! "Ei!!! Onks tuo oikea!?"  Kukapa ei pienestä koiranpennusta tykkäisi!  Karla nautti silmin nähden rapsutuksista ja huomion osoituksista. Uskon, että myös asiakkaita Karlan vierailu ilahdutti. Eräs iäkäs mieshenkilö rapsutteli hyvin pitkään Karlaa. Hän kertoi olleensa aina koiraihminen. Monenmoista juttua riitti; mm. nuori mies kertoi, että hänen äitinsä kasvattaa myös koiria, kahta eri rotua. Asiakkaiden kuvaamiseen/kuvien julkaisemiseen on pyydetty lupa.

Karla ja Mollamaija (Kuva Aila Murto)

Karla: "Tuo huivi on houkuttelevan näköinen" (Kuva: A.Murto)

Karla nautti huomioista (Kuva: Aila Murto)

Karla mukavien tyttöjen rapsuteltavana (Kuva: Aila Murto)

Karla: "Ai sinäkin haluat rapsutella minua?" (Kuva: Aila Murto)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti