All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

24.1.2012

Stabyhoun pentuja suunnitelmissa

Tammikuu on ollut akkujen latausaikaa etenkin, kun töihin on pitänyt keskittyä taas intensiivisemmin lukukauden alettua, lunta on paljon ja päivät ovat edelleen lyhyitä. Ja lumipeite paksunee edelleen, joten eipä ihme, jos olohuoneen sohva ja takkatulen lämpö on viime aikoina  houkutellut. Viime vuoden tammikuussa, heti Loppiaisen jälkeen 7.1., menetimme ainutlaatuisen ihanan kooikerimme Kissmon 10-vuotiaana äkillisen sairauden seurauksena. Kissmo oli syntynyt 2.1.2001, joten tammikuu tulee aina olemaan minulle "Kissmon kuukausi", vaikka edelleen muistelen ja kaipaan Kissmoa vuoden jokaisena kuukautena lähes päivittäin.

Mielestäni olen kuitenkin etuoikeutetussa asemassa saadessani omistaa kaksi ihanaa narttua, stabyhoun Musken ja kooikerhondje Antjen. Musken pentuesuunnitelmat ovat edenneet siihen pisteeseen, että kotisivuillamme on nyt luettavissa lisää Muskelle suunnitellusta pentueesta. Tapasin tulevan pentueen isän Aikon (Aiko Foppe Ut it suden) viime kesänä Hollannissa ja ihastuin tähän iloiseen, leikkisään, hyvin sosiaaliseen ja ystävälliseen poikaan välittömästi! Aiko on komea, vankkarakenteinen uros. Maltan tuskin odottaa saavani jälkeläisiä tästä yhdistelmästä! Odotan Muskelle juoksuja huhtikuun loppupuolella, mutta kuten tiedämme, koira ei aina toimi kuin kello. Joskus narttu yllättää aloittamalla juoksunsa odotettua aikaisemmin, tai päinvastoin. Mikäli kaikki menee toiveiden ja suunnitelmien mukaisesti, meillä on stabyhounpentue ensi kesänä!!!

Aiko Foppe (owner Kirsten Zanen-Kranse)
We hope a litter to Muske and Aiko (Aiko Foppe Ut it suden) on Summer 2012! I met this very sozial, friendly and  playful boy last Summer in Holland. I promptly was fall in love with handsome and strong male, Aiko! Thank you so much Karin and Bertha for allowing this litter! We have updated Frisian Gem websites (>Puppies). There is more information about this very expected stabij litter!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti