All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

25.4.2012

BRUNO

Brunolle kuuluu Marilta saamieni terveisten mukaan oikein hyvää. Kuvassa Bruno tänä talvena kuvattuna. Bruno on kasvattanut komean turkin ja upeat korvakarvat! Minun silmissäni Brunon ilmeessä on jotain isoisä Kelmiä ja sitä kautta myös Antjea..., Liisa varmaan osaisi Kelmin omistajana tulkita paremmin:)) Ilokseni kuulin, että Mari ja Bruno ovat lähdössä kooikereiden erikoisnäyttelyyn Riihimäelle kesäkuussa, joten riemukas jälleennäkeminen on odotettavissa! Kesällä Bruno nähdään todennäköisesti joissain muissakin näyttelyissä.


Frisian Gem Bastens Bruno, owner Mari Hentunen

Bruno


No, we have not snow anymore! This picture about one of Antje´s son Bruno was taken on winter 2012. As looking for his facial expression,  there might be something from grandfather Kelmi and something from Antje, hard to say...:)) However, Bruno has got thick goat and beautiful earrings during winter. I´m looking forward meeting Bruno again at Kooiker Special Show in Riihimäki city.

2 kommenttia:

  1. Olet Aila oikeassa. Brunon ilmeessä ja kasvoissa on tosi paljon Kelmin ilmettä. Ovela silmien vilke. Onko muita tulossa erkkariin?

    VastaaPoista
  2. Tänään kuulin, että Paula on ilmoittanut myös Retun ja Tessan erkkariin, hienoa!

    VastaaPoista