All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

9.4.2012

Pääsiäisen kuulumiset - Puppies and shows

Koko Pääsiäinen on mennyt ärhäkkää flunssaa potiessa, joka edelleen jatkuu, mutta lähdinpä kuitenkin lauantaina Kirkkonummelle tapaamaan Katin stabypentuetta, pentueen emää Ragnaa sekä Ellaa ja Nuuttia, kissoja unohtamatta. Koko porukka liikkui sulassa sovussa isossa talossa ja/tai isolla aidatulla, luonnonläheisellä pihalla. Pennut olivat ihania (kuin myös muut koirat ja kissat!) ja hyvin sosiaalisia ja reippaita pikku mustapäitä. Ei mikään ihme, sillä pennuilla oli suorastaan luksusolosuhteet mitä koiranpennun elämään tulee (en muista nähneeni vastaavia kennelolosuhteita!), joten nämä staby pennut ovat ainakin saaneet hyvän ja virikkeellisen lähtökohdan elämälleen sekä erinomaisen hyvän hoidon muutenkin! Kiitos Katille vieraanvaraisuudesta ja mukavasta sekä erittäin antoisasta päivästä, monessa mielessä! Kuvia en ajatellut pahemmin tällä kertaa ottaa, sillä tiedän Katilla olevan paljon kuvia, ja lisää on varmasti tulossa! Sisätiloissa vilkkaista pennuista ei kuvien ottaminen oikein onnistunutkaan, paitsi pentujen nukkuessa tai torkkuessa. Ihan pakko oli kuitenkin ottaa pari kuvaa muistoksi Coastal Stars A-pentueesta, ovat ne niin suloisia.

Etta ja Kelmi osallistuivat perinteiseen Lappeenrannan näyttelyyn eilen, ja menestys jatkuu: Etta oli ROP ja sai sertin. Kelmi puolestaan oli ROP-veteraani ja Ettan rinnalla VSP. Paljon onnea Liisalle voitokkaine kooikereineen!





In English


On Saturday I was looking for Kati´s (Kennel Coastal Stars) staby puppies from combination Ragna Rosebud Fan Fryske Komof and Hajo v.d. Eenhoornleijn. What a lovely, lively, brave and well socialized puppies they are! These puppies are  lucky as having such a nice and motivational environment and house to live, close to beautiful nature. Without saying, these puppies really have got vital start and good caring before moving to new homes. And my "puppy fever" increased...:)) Thank you Kati such a nice day with you and your lovely dogs, including cats!

Yesterday Antje´s doughter Etta and father Kelmi were very succesful in Lappeeranta National Show - once again! Etta was BOB and she got SERT (it was third if I remember right?). Kelmi was BOB-veterian and BOS! Hugs and congratulations to Liisa and her lovely kooikers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti