All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

7.5.2012

Testejä ja keväthauskaa - Tests and Spring Fun

Antje is listening for cuckoo
Muske on the track
Ensimmäisen ns. kiimakontrollin perusteella ei vielä mitään kiirettä, progesteroniarvon ollessa tänään 0.8. Ensi perjantaina uusi testi, ja mahdollisesti (todennäköisesti) jo ensi viikolla päästään itse asiaan, riippuu miten kiima etenee:)) Muske käyttäytyi Mäntsälän eläinlääkäriasemalla oikein mallikkaasti; eläinlääkärin luona on Musken mielestä ollut aina mukavaa. Ehkä Muske nauttii saamastaan erikoishuomiosta?

Kuvat ovat viikonlopun satoa. Tarkoitus oli ottaa erikoisesti Muskesta keväisiä kuvia ennen mammalomaa, mutta tällä kertaa se oli  vaikeaa. Muskella oli koko ajan hirveä meno päällä aivan kuin se olisi ottanut kaiken irti viimeisistä "tyttöajoistaan" nuoruuden kaikella innolla. Yhtään ei Muske malttanut pysyhtyä, jotta olisin saanut keskittyä kuvaamiseen, vaan koko ajan se oli menossa tai tulossa, tai sitten oli joku "projekti" päällä, kuten tuore jälki. Vaikka Muske tulee luokse pillin vihellyksestä kuin nuoli, täytynee tilannetta tarkkailla juoksujen edetessä, ettei tyttö eksy väärille poluille. Antje puolestaan malttoi keskittyä kuuntelemaan jopa kevään ensimmäistä käen kukuntaa (kuva), vaikka metsähiiret olivatkin suurin kiinnostuksen kohde, kuten tavallisesti. Antje tuntuu myös oppineen kameran merkityksen vuosien varrella; silloin emäntä tahtoo, että otetaan hyvä asento ja seistään paikalla:))

Terran ja Leevin blogissa on jälleen kerran hienoja kuvia Terrasta, kuvaajana tietenkin pojan taitava omistaja Lotta. Komea poika, saa Antje olla ylpeä kaikista neljästä pojastaan (ja tietenkin tyttärestään)! En viitsinyt kopioida kuvia tällä kertaa, vaikka Lotta olisi varmaan antanutkin luvan:)) Sitäpaitsi Lotan blogissa on muutakin mukavaa luettavaa!

Muske: life is wonderful!
Tests and Spring Fun


Today Muske had first rut control, the progesterone value still was low (0.8). On Friday same again and according the veterinarian, the "zero hour" is probably on next week? Muske enjoyed being on vet as she always has done. I was very proud of her.

Muske underway again!
Some pics from weekend. This time it was difficult to get photos from Muske; she run back and forth wildly and happily - just like she would want to enjoy for last days as "a girl and Miss". She had "some project" going on all the time, including tracking. Anyway, I love my strong, happy and wild girl - and pictures of her action! One picture about Antje is also nice; she is listening for cuckooing of cuckoo. We heard that first time in this Spring.

Antje

2 kommenttia:

  1. Teillä siis alkaa olla jännitystä Musken kanssa. Onnea astutuspuuhiin. Kivoja kuvia olet saanut Muskesta, vaikka tosiaan on koko ajan menossa tai tulossa.
    Täälläkin on jo kuulunut käen kukuntaa.
    Kävin katsomassa Terran kuvaa Lotan blogissa ja hämmästyin, kuinka Terra voi olla niin Kelmi- ukin näköinen.
    Kotisivujen valmistuminen on jo lähellä. Kyllä sitä onkin odotettu.

    VastaaPoista
  2. Juu, jännitystä on ilmassa, ja toivotaan tietenkin parasta. On tosiaan aika hämmästyttävää, kuinka Antjen ja Eltonin pennut ovat lähes kaikki saaneet ukin näköä (Antje mukaanlukien).

    Mielenkiinnolla odotamme uusia kotisivujasi, ja alahan myös kirjoitella blogia, jos ehdit:)) Minähän olen niitä kummajaisia eli tietosuojafanaatikkoja, että en ainakaan vielä ole Facebookissa, joten tämä blogi ja kotisivut saavat riittää. Eikä aikakaan enää riittäisi muuhun; koirat ja työ menevät edelle.

    VastaaPoista