All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

18.7.2012

Viikko tuli täyteen - Puppies 1 week

Caring mother Muske
Milk Bar
Pennut ovat kasvaneet ensimmäisen elinviikkonsa aikana paljon, jokainen pentu on saanut yli puolet lisää painoa syntymäpainoonsa nähden. Olen äärettömän iloinen siitä, että Muskella on riittänyt maitoa erittäin hyvin 10-päiselle pentueelleen olematta kuitenkaan itse surkeassa kunnossa. Muske on ollut tunnollinen ja huolehtivainen emä pennuille jopa siinä määrin, että välillä sitä on käynyt ihan sääliksi. Olenkin puolipakolla houkutellut Muskea ajoittain pentujen luota pois niiden nukkuessa, jotta äitirassukka ei ihan kangistuisi maatessaan kiltisti pentulaatikossa, joskus hieman kärsivän näköisenä. Ulos Muske lähtee kuitenkin mielellään, mutta kääntää kurssin kohti kotia varsin nopeasti. Kuvat pennuista on otettu eilen niiden täyttäessä peräti yhden viikon. Lisää kuvia viikon ikäisistä pennuista kotisivuilla.

Pennut ovat hyvin eläväisiä ja jänteviä, josta syystä  liikkuminen tapahtuu ihmeen nopeasti ryömintätekniikalla eteenpäin paikasta toiseen. Pian täytynee siirtyä pentulaatikosta isompiin tiloihin. Pikkupennuilla näyttäisi asiat olevan hyvin; turhaa vikinää ei kuulu, mutta sensijaan olen ollut kuulevinani jo pienen pientä haukuntaa (tai sen harjoittelua) silloin tällöin. Myös hajuaisti on kehittynyt; tuhisten ne nuuskivat toisiaan  tai esimerkiksi minun kättäni.

Puppies 1 week


Puppies have got over than half more weight vis-à-vis the birth weight. They already move and creep very quickly from the place to place. I also have heard barking now and then. At least they seem to train it:)) I think their sense of smell is built up, as well; it´s nice to see how they sniff my hand or each others.

"Moonshine Dancer"

Some photos from such a lovely puppies. More puppy pictures at the age of one week on the website.

D-litter after dinner

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti