All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

29.9.2012

Nimi on enne - Etta Nummer Ett!

Kesä meni huomaamatta pentujen kanssa vaihtuen syksyyn enkä juuri ehtinyt kommentoida tai kertoa muista tapahtumista, vaikka mm. Liisa lähetti säännöllisesti upeita kuvia mahtavien uutisten kera Ettan saavutuksista kesän aikana. On siis syytä palata hieman ajassa taaksepäin ja päivittää uutiset. Antjen ensimmäinen pentue (B-pentue) ja siis myös Etta täyttää vasta kaksi vuotta lokakuun lopulla, mutta tämä iloinen ja taitava tyttö on jo ehtinyt kesän aikana nousta agilityn 3. luokkaan, suorittanut Spanieleiden taipumuskokeen hyväksytysti (SPA1) ja saanut mejä-kokeesta 1. tuloksen (AVO1), näyttelymenestyksiä unohtamatta!!??  Paljon onnea Liisalle ja Ettalle - ja etenkin Liisalle! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että ilman ohjaajan aktiivista panosta ja ohjausta sekä koirakon hyvää yhteistyötä ei tällainen onnistu hyvälläkään koiralla!

Alla Liisalta saamiani ihania kuvia. Koska sain suurimman osan kuvista jo aikaa sitten, piti oikein keskittyä miettimään mistä kaikesta Etta on tämän ruusukemäärän saanut, toivottavasti kuvat selityksineen menivät oikein:))  Antjen komeista pojista olen saanut myös hienoja kuvia, ja laitankin ne toisen bloggauksen yhteyteen.

Successful Etta

The doughter of Antje and Elton, Etta (Frisian Gem Bastens Beatrix), owner Liisa Kotisalo, has been very successful during Summer: qualified in the field test for Spaniels (SPA1), tracking test in the open class (AVO1) and moving to the 3. class of Agility in Kotka! Etta is very officient young Lady (even she is under 2 years!) who has have successful show career, as well. Big congratulations with hugs to Etta and Liisa! Some pictures about lovely Etta:

Etta and all Agility awards from Porvoo and Kotka

Etta and the Certificate of Agility

Etta´s show and agility trip to Tromsø:
Best Bitch 2, RES-SERT + RES-CACIB at INT Show 2.9.2012 and
two Agility 0-wins at 2. class
Copywright of the photo: Kennel Milfeddyg

Etta and the Tracking Cup


2 kommenttia:

  1. Kiva oli lukea kommentteja sinunkin blogistasi. Pieni korjaus kuvateksteihin. Toiseksi alimmainen kuva on Tromsson näyttely- ja agimatkalla syyskuun alussa. Etta oli Tromssan KV-näyttelyssä PN2 ja sai varasertin ja varacacibin. Agilityssä Etta sai kaksi nollavoittoa medi kakkosluokassa. Viikko tämän reissun jälkeen Etta nousi Kotkassa kolmannella nollavoitolla kolmosluokkaan.

    VastaaPoista
  2. Tätä vähän uumoilinkin..., mahdotonta muistaa kaikkea tavallisen kuolevaisen:)) Korjasin tekstiäni. Huikeaa menestystä, huh-huh! Ja vielä kerran onnitteluni!

    Aila

    VastaaPoista