All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

1.10.2012

Kuvia ja pieniä huomioita

Muske on tällä hetkellä ennen näkemättömän karvaton, mikä johtuu tietenkin hormonaalisista muutoksista ja fyysisestä rasituksesta pentueen jälkeen, joten laitanpa tähän huvikseni nämä kuvat, vertailun vuoksi. Kaula on kuin joutsenella lyhyessä sängessä, ja jalatkin näyttävät olevan eri paria muun kropan kanssa. Nyt karvaa ei onneksi enää lähde, joten tästä toivon mukaan alkaa paluu entiseen. Avuksi olen ottanut tehoruokinnan lisäksi Viacutanin ja lohiöljyn sekä ulkoisesti käytettävät turkin hoitoaineet. Näyttelyihin meillä ei toistaiseksi ole asiaa, sillä sivuprofiili on vieläkin "hauskempi":))

Hairless Muske after puppies...

...and she has got a "swan neck";))
Terra on saanut hienon pannan! Lotta näyttää olevan taitava muussakin, kuin leipomisessa!!?? Mielenkiintoista nähdä, mihin Lotan "pantahurahdus" johtaa...?Tilasin Lotalta tällaiset pannat myös Muskelle ja Antjelle, kummallekin oman värisensä. Toivottavasti Lotta ehtii koulu- ym. kiireiden ohella pannat valmistaa, kiirettä ei ole:)) Kiitos myös Paulalle ja Marjaanalle hienoista kuvista! Retu muistuttaa entistä enemmän ilmeeltään isoisäänsä Kelmiä ja Antjea, kun taas Benno on ilmiselvästi saanut paksun turkkinsa isältään Eltonilta.

Muske without hairs

Muske is hairless after the puppies at the moment and she looks different; my lovely "swan neck". Well, nutritious food, some oils and hair conditioners work out and she will have hairs and fur again:)) Also some pictures about sons of Antje and Elton (B-litter 2 years on the end of October).

Benno (Frisian Gem Bastens Benno)
Terra (Frisian Gem Basten Bouden) and new collar by Lotta

Retu (Frisian Gem Bastens Berthus)

1 kommentti:

  1. Hienoja velipoikia Ettalla! Toivottavasti nähdään näyttelyissä. Ilmoitin Ettan Jyväskylään ja sitä ennen mennään Hyvinkäälle spanielien päänäyttelyyn.

    VastaaPoista