All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

14.2.2014

Ystävänpäivänä

Astuessani aamulla työhuoneeseeni pöydälläni visersi yllätyksekseni pieni lintu! Ystävän ja työtoverin yllätys teki päivästä iloisen, kuten myös saamani kaunis valokuva sorsapariskunnasta uiskentelemassa kohti valoa. Kuvalle olen antanut nimeksi "Kohti kevättä". Linnun vein kotiin, mutta ennen valokuvan ottamista laitoin linnun visertämään Antjen, Musken ja Vonnen suureksi hämmästykseksi! Oli huvittavaa katsella, kuinka koirat ihmettelivät, nuuskivat ja kuulosteleivat lintua ja sen viserrystä (lintufiguurin pohjassa on painike, joka toimii äänen laukaisijana). Ihmettely sai loppua siinä vaiheessa, kun Vonne oli pistää linnun poskeensa :)

Happy Valentine´s Day - Towards Spring

Another nice Valentine´s gift


Olen aina arvostanut koirankasvattaja- ja näyttelytuomari Juha Kareksen suoria ja asiantuntevia näkemyksiä ja kokemuksia koirankasvatuksesta, joita seuraan mm. hänen blogistaan. Tämänpäiväinen tapaaminen Klaukkalan Eläintarvikeliike Kuonomäessä vain vahvisti käsitytäni hänestä; on hienoa saada kohdata ihminen, jonka puheesta kuultaa aitous ja rehellisyys! Lähdimme kotiin Vonnen kanssa yhtä arvokasta kokemusta rikkaimpina mukanamme Juhan uusi, lämminhenkinen kirja Alku - Tositarinoita nuoren ja aloittelevan koirankasvattajan elämästä. Kirjaan saimme myös kauniin omistuskirjoituksen :) Ennen kotimatkaa Juha kappasi spontaanisti Vonnen syliinsä:

Juha Kares and Vonne

Small, happy things on Valentine´s Day


Tänään kuulin, että Vonnella on blogissamme myös pieni seuraaja Saksassa. Vonne lähettää talvisia terveisiä Berliiniin Taika-tytölle:

Vonne

Greetings from Vonne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti