All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

4.2.2014

Rallyn ensimmäisillä kylteillä

Dogs from the left at Rally:
Sanni, Sissi, Vonne, Nola, Dweia, Geiske and Emmy

Rally-tokon ensimmäinet alokasluokan kyltit tulivat tutuiksi viime sunnuntain alkeiskurssilla Koirakeitaassa, mutta jokainen arvaa, että pelkkä kylttien tunteminen ei riitä ja töitäkin pitää tehdä.... :) Ohjaaja osasi asiansa ja kannusti tosi kivasti uusia kokeilaita, ja ihmeen hyvin kaikki pääsivätkin alkuun! Nuorimmat staby-pennut (Sissi ja Dweia) olivat vasta reilun 16 viikon ikäisiä, mutta seurasivat muiden mukana kuin vanhat tekijät. Ihania, reippaita pentuja! Vonne nautti selvästi tekemisestä ja viihtyi erinomaisesti kurssilla, kuten kaikki muutkin. Tunnelma oli mukavan rento ja ryhmä pidetty sopivan pienenä; kaikki pääsivät treenaamaan riittävästi. Ensi viikonloppuna uudestaan, maltan tuskin odottaa!

Vonne näyttää tällä hetkellä keskenkasvuiselta teiniltä, eli ei enää pennulta, mutta ei vielä missään nimessä "valmiiltakaan". Selässä on ihmeellinen "kyhmy", joka kertoo pentuturkin vaihtumisesta aikuisen koiran turkiksi. Muutenkin runko ja pää näyttävät vielä kehittyvän koko ajan, korkeutta tuskin enää tulee lisää (nyt 38 cm). Tämä onkin hyvä välivaihe tehdä muita asioita ja odotella teinin kehittymistä ja turkin vaihtumista ennen kevään ja kesän näyttelyitä.

Vonne is getting new coat/hairs


Kovassa vauhdissa Rukka-valjaat eivät oikein hoikalla pennulla toimi, vaikka säätöjä on kaksi; toinen etujalka luiskahtaa aina valjaista ikävästi ulos, mutta eipä tämä Vonnea tunnu haittaavan! Koirakeitaassa jo sovittelinkin Vonnelle Hurtta-valjaita, joista näytti löytyvän jo (lähes) oikea koko.

During hard running Vonne´s hardness does not work :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti