All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

8.6.2014

Hauska viikonvaihde

Lauantain vietimme Inkan, Ansan ja Vonnen kanssa Ruonan metsästysmajalla Sauvossa oikein mukavissa näyttelytunnelmissa ja iloisessa seurassa. Tälläkään kertaa ei kooikereille (2 kooikeria) tullut ROP-sijoituksia. Vonnen arvosteluun olin tyytyväinen (jokseenkin samat osa-alueet miellyttivät tuomaria, kuin ennenkin), mitä nyt kuono oli lyhentynyt edellisen näyttelyn jälkeen ja takaosa muuttunut epäsuotuisampaan suuntaan :) Tulos sekä Vonnella että ihanalla cockeri Ansalla tällä kertaa ERI,  ja SA jäi saamatta.

Cocker Ansa, Inka and Vonne


Lotan sunnuntaina ottamasta kuvasta rajasin tähän tarkoitushakuisesti pääkuvan Vonnesta kuonoineen (itse en sitä enää pidemmäksi toivoisi :)

Vonne


Inkan sylissä Vonne heittäytyi ihan vauvakoiraksi :)

Vonne "as a baby" and Inka


Näyttelyssä oli myös yksi wetterhoun (Suomessa todennäköisesti tällä hetkellä 2 rodun edustajaa), joka valioitui Sauvossa. Onnea uudelle Suomen muotovaliolle! Vonne pääsi voittajan kanssa samaan kuvaan, koska edusti näyttelyssä hollantilaista rotua yhdessä wetterhounin kanssa  :)

Wetterhoun Jutte Eida Fan De Frije Wetters Finnish Champion
and Vonne

Pitkän päivän päätteeksi Vonnea alkoi jo väsyttää eikä poseeraaminen enää kovin paljoa kiinnostanut:

Vonne in Sauvo

Sunnuntaina suuntasimme Vonnen kanssa Hyvinkään vinttikoiraradalle RotuRace-kisaa seuraamaan. Ehkä ensi vuonna Vonnekin lähtee kisaamaan, nyt olimme vain turisteina paikalla. Aivan mahtava tunnelma! Aurinko paistoi ajoittain niin kirkkaasti, että suurin osa kuvista ylivalottui. Muutama kuva kuitenkin kisapaikalta:

RotuRace 2014

Some of KoohoPowers Team 2014 and
 "turist" kooiker Vonne

Vonne on RotuRace event


KiitoKoohot joukkue:

KiitoKoohot Team/RotuRace 2014


Lopuksi pari kuvaa siskosta ja sen velipuolesta, eli Vonnesta ja Terrasta (Frisian Gem Bastens Bouden). Jälleen kerran, koirien kuvaaminen ON vaikeaa! Jälkeenpäin ajatellen, näistäkin kuvista olisi tullut parempia, jos olisin huomannut kuvatessani, että koirien jalat hukkuvat pitkähköön nurmikkoon!


Terra  (unfortunately the sward is too long...)

Terra

Vonne

Vonne, but where is her legs - in the sward :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti