All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

26.5.2015

Terassielämää

Huomenna taitaa olla jo pentujen 6-viikkoissyntymäpäivä, aika menee nopeasti!

Tänään ihmettelimme mihin 2 pentua olivat kadonneet terassilta; ne löytyivät pian pureskelmasta grillin letkua grillisuojuksen alla. Joten ei muuta kuin mies taas esto- ja muutoshommiin, vaikka (onneksi väliaikainen) lopputulos ei ole suinkaan terassin kaunistus. Jo aiemmin mies laittoi lautavirityksen terassin jyrkkään portaikkoon; tästä pennut pääsevät kiipeämään ylös ja liukuvat alas terassille (hyvää jumppaa sekin).  Pennut touhusivat innokkaasti rakennushommissa mukana eikä porakaan pelottanut yhtään!
Antjen viimeiselle pentueelle rakennettu pieni keinulauta kiinnostaa pentuja kovasti, samoin kuin agilityputki. Keinulauta kolahtaa kivasti terassia vasten (...siedätystä.). Ja terassilla on tilaa juosta, joka juokseminen kehittynyt huimasti parissa päivässä! Tässä postauksessa muutama terassikuva satunnaisina otoksina; tosin kaikki kuvat ovat saman värisiä eivätkä muutoinkaan parhaimmasta päästä. :( Seuraavaksi vihreitä pihakuvia, kun aurinko taas toivottavasti paistaa.

Pennut tarvitsevat vielä paljon unta leikin vastapainoksi, joten auringon mennessä pilveen, ja kaikkien nukahtaessa pennut pääsivät omaan huoneeseen jatkamaan unia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti