All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

6.6.2013

Hyödyllistä tietoa pennun hankkimista suunnitteleville

Linkki Koirataito SM sivulle/Salme Mujunen, jossa paljon artikkeleita (mm. rotuesittelyjä, koiran omistamisesta, koiran kouluttamisesta, koiran jalostamisesta, koiran esittämisestä näyttelyissä, henkilöhaastatteluja ym.).

Uudehko kirja, joka jokaisen uuden (ja miksei kokeneemmankin) pennun omistajan tulisi lukea ennen pennun hankkimista - Pennun polku puolivuotiaaksi! Kirjan on kirjoittanut Salme Mujunen/Koirataito SM. Sivulla tietoa kirjasta ja kirjan sisällysluettelo/sisältö, kirjan tilausohjeet ja lukijapalutteita. Suosittelen kirjaa erittäin lämpimästi, käy tutustumassa Pennun polku puolivuotiaaksi kirjaan! Eniten kirjasta hyötyy, jos on mahdollista lukea se ennen pennun saapumista kotiin, jolloin on helpompi esittää tarkentavia lisäkysymyksiä kasvattajalle.
> Koirataito/SM/etusivu
> Kirjan arvostelu Koirat-lehdessäSuomen Kennelliitto suosittelee kaikille pennun ostajille: Koiranomistajan peruskurssi verkossa! Verkkokurssi on ilmainen! Kurssilta saa paljon tietoa koirasta ja sen hankinnasta, koiran käyttäytymisestä, terveydestä ymv. Halutessaan voi lopuksi testata omaa koiratietouttaan ja kerrata asioita, jotka jäivät mahdollisesti epäselviksi. Kurssista on mahdollisuus tulostaa itselleen myös todistuksen :)

Koiranomistajan peruskurssi on täydentynyt rotutestillä 14.5.2013!

Antje 7 viikon ikäisenä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti