All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

2.6.2013

Antje´s 7. pregnancy week

Aivan sääliksi käy koirat näillä hellelukemilla; paksu turkki päällä ja hikoilemaankin pääsee vain suun kautta! Kohta lähdemme -auringon laskiessa- uimareissulle. Iltaisin olemme edelleen tehneet pitkiä metsälenkkejä myös Antjen kanssa, käärmeitä uhmaten (niitä on raportoitu nyt paljon!). Viileässä metsässä Antje juoksee vielä mielellään, ja pitäähän päivittäinen liikunta kuntoa yllä synnytystä ajatellen :)

Antjen´s tiineys etenee normaalisti, mutta painoa on tullut enemmän kuin viime kerralla samoihin aikoihin, kotimittauksen mukaan. Tarkemman lukeman saan seuraavalla eläinlääkärikäynnillä vajaan parin parin viikon kuluttua hakiessamme Antjelle toisen ja viimeisen herpesrokotteen. Perinteinen ja tarpeellinen kolmen päivän Axilur-matokuuri hoitui viikonloppuna. Ensimmäisen päivän jälkeen molemmat koirat vähän yökkäilivät, ja arvelin sen johtuvan matolääkkeestä (valmistajan mukaan oksentelua voi esiintyä). Kahtena seuraavana päivänä jouhoin hajuttoman ja mauttoman lääkkeen koirien ruokakuppiin (tabletti on aika iso mötikkä...), eikä tätä enää esiintynyt.

Aiheeseen littyen, pari kuvaa Antjesta. Stabykuviakin tulossa ensi kerralla :)

Antje´s pregnancy

On these picture Antje has been pregnant 44 days; she is like a pear :) Until now, she has got more weight than last time when she was pregnant. Antje still enjoys walking and running in the evenings when it´s not too hot.  However, it´s good training for the parturition - as long as he enjoys it.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti