All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

2.6.2015

Kuvia 7-viikkoisista pennuista

Tänään pennut täyttävät 7 viikkoa, ja ensimmäiset heistä lähtevät pian uusiin koteihinsa. Kuvat olen ottanut eilen. Sekä automatka eläinlääkärille että eläinlääkärintarkastus sujui pennuilta hyvin. Kaikki pennut todettiin tarkastuksessa terveiksi! Eläinlääkäri ihmetteli myös sitä, että kaikilla pennuilla on niin hyvä purenta :) Kaiken kaikkiaan hieno kokemus; pennut olivat hyvin reippaita ja henkilökunta osaavaa ja miellyttävää, kuten aina Nurmijärven Animagissa. Muutama kuva eläinlääkäriltä:







Tultuani töistä kotiin löysin pennut temmeltämästä pihalta miehen toimiessa hoitajana. Pennuista on tässä vaiheessa vaikea ottaa kuvia, koska ne liikkuvat ja juoksevat jo todella nopeasti. Ennen sateen alkamista ehdin kuitenkin muutaman kuvan ottaa. Aivan sattumalta joku kuva onnistui, toiset taas eivät. Vielä on edessä virallisemmat kuvat jokaisesta pennusta. Lisään tekstiä kuviin myöhemmin...

















Illalla riehunta jatkui sisätiloissa. Aktivointipallo ja talouspaperirullat (sisältöinen), jumppapallo, sateenvarjo - ja etenkin ruoka-astiat kiinnostivat tarkkavainuisia pentuja tällä kertaa. Viimein joku keksi miten ruoka-astiasta saa kannen pois:













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti