All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

19.12.2011

Uutisia Joulua odotellessa

Valitettavasti pentuja ei Antjelle ole tästä juoksusta odotettavissa. Antje kävi progesterone testeissä muutaman kerran, ja oikeat päivät olivat tarkasti tiedossa. Antjen käytös tuki myös proguarvoja ja viittasi siihen, että innokkuutta perheen perustamiseen olisi Antjella kuin myös uroksella riittänyt useamman päivän ajan yllin kyllin. Pariskunta oli koko ajan hyvin rakastuneen ja innokkaan oloinen viihtyen hyvin yhdessä, ja kaikki parittelurituaalitkin tehtiin oikeaoppisesti moneen kertaan. Kuitenkin useasta yrityksestä huolimatta varsinaista astumista ei tapahtunut; nuori herrasmies lopetti ujostellen puuhan juuri ennen h-hetkeä, eikä siinä mikään auttanut. Harmillista, sillä uros oli yksi kauneimmista tapaamistani kooikereista ja muutenkin aivan ihana, mutta tällä kertaa ehkä liiankin herrasmies narttua kohtaan. Tutkimattomat ovat koirienkin tiet eikä astutus aina mene kuten ihmiset toivovat. Antjen seuraavat juoksut ovat odotettavissa heinäkuun alussa, joten silloin uusi yritys.

Joulun alla valmistuivat myös uudet kotisivumme, jotka ovat edelleen Marikoon käsialaa. Ulkoisesti sivut ovat muuttuneet eniten, mutta myös jokaista sivua on päivitetty ja lisätty uusia kuvia. Olen uuteen sivustoon erittäin tyytyväinen! Kiitos Mari jälleen kerran upeasta työstä, on aina todella mukavaa tehdä yhteistyötä kanssasi!

Käyntikortin toteutus Marikoo
Kotisivujen osoite sama kuin ennenkin: Frisian Gem
Our new Homepages, same address than before: Frisian Gem



Lopuksi Ilta-Sanomien leikkimielinen päivän horoskooppi Kaloille (heh-heh!): Osaat olla välittämättä yhdestä kömmähdyksestä. Se ei ole suuri eikä muuta asioita päälaelleen. Parhaimmassa tapauksessa se suoristaa lopputien.

4 kommenttia:

  1. Kiva, että teille on päivitetty kotisivujen ulkoasua! :) Jostain syystä minun selaimellani (mozilla firefox) ulkoasu ei kuitenkaan näy kuten pitäisi.. Linkkivalikko hyppää vasemman reunan lisäksi otsikon alapuolelle ja tekstit hyppäävät tekstipalkista vasemmanpuoleisen linkkipalkin päälle. :(

    VastaaPoista
  2. Joskus asia korjaantuu selaimen "päivitä avoin sivu"-painiketta klikkaamalla, mutta eihän se näin voi jatkuvasti olla..., joten vien asian eteenpäin.

    Kiitos, kun laitoit tästä minulle tiedon!

    t. Aila

    VastaaPoista
  3. Love the new website! Very professional and easy to navigate. The colors are very nice too. Sorry to hear that Antje's breeding did not take. Sometimes nature throws a curve ball! I sent you an e-mail last night... hopefully we can talk soon :-)

    Best,
    Stephanie

    VastaaPoista
  4. Hi Stephanie!

    Thanks for so nice comments! I got your e-mail and very nice photos, too. My answer comes in the night..., maybe it´s a day in USA.

    Best,
    Aila

    VastaaPoista