All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

30.12.2011

Hyvää Uutta Vuotta 2012!!!


Kuvassa tämän Joulun lempikukka-asetelmani, josta on ihan pakko mainita muutama sana, vaikka tästä blogista ei ole kuitenkaan tulossa minkäänlaista sisustusblogia! Narsisseja ostaessani sain neuvon, miten ne uuden tavan mukaan tulee istuttaa, jotta ne pysyisivät virkeinä pidempään. Eli hieman kosteaa multaa pohjalle, sen jälkeen kukat istutetaan niin, että kukkasipulit koskettavat vain aavistuksen verran mullan pintaa. Päälle olisi ollut kiva laittaa vielä esim. sammalta, mutta itseltäni löytyi vain "tekoheinää", joka ajoi hyvin saman asian. Aikaisemmin narsissini ovat kuukahteneet jo viimeistään Tapaninpäivänä tai jopa ennen Jouluaattoa, mutta tosiaan, nyt kukat kestivät pitkään pirtsakkana ja ovat vielä parhaimmillaan Uuden Vuoden aattonakin! Ainoastaan pari kertaa ne ovat saaneet suihkepullosta vain hitusen vesitippoja niskaansa, ei siis sen kummempaa kastelua.

Toinen syy näihin blogiini ajoittain ilmestyviin ei-koira-aiheisiin kuviin on se, että olen vihdoinkin innostunut opettelemaan uuden kamerani käyttöä vähän laajemminkin. Tämän kuvan otin tosin automaattitoiminnolla "lähikuva" (kamerassa pieni kukan kuva), eli mahdollisimman läheltä, mutta ilman salamaa, vaikka huone oli hyvin hämärä. Aika kiva valotus, eikä turhia varjojakaan tullut.

No niin, ensi vuoden puolella palaan taas koira-aiheisiin ja uusien suunnitelmien pariin. Tulisipa lunta ja sen mukana vähän valoa pimeyteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti