All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

18.5.2013

Juhannuspentuja odotettavissa - Antje is pregnant!!!

Viime torstaina kävimme Antjen kanssa ultraäänitutkimuksessa ja niin onnellisesti ovat asiat, että juhannuspentuja on meille tulossa! Laskettu synnytysajankohta osuu 21.6. paikkeille, +/- molemmin puolin. Pentujen sukupuolta ei pystytä ultrassa toteamaan toisin kuin ihmisillä, ja lukumäärästäkin pystytään sanomaan vain arvio, mutta olisihan kiva tietää ne sukupuoletkin :)  Toisaalta on hyvä, että jännitystä riittää loppuun saakka! Tänään alkaa virallisesti Antjen 5. tiineysviikko, joten tästä lähtien tulen seuraamaan tiiviisti tiineyden etenemistä kuvien kera viikko viikolta :) Antje voi hyvin, ja nyt täytyy jo alkaa ruokaakin lisäämän vähän reippaammin.

Lisäsin edelliseen postaukseen muutaman kuvan Teslan värikorttitreeneistä. On se taitava tyttö ja jaksaa hyvin keskittyä oppimiseen ja tekemiseen, vaikka varsinainen villikkotyttö ja ilopilleri onkin!

Lisäys:

Eilen alkoi ukonilma (joka tosin jäi lyhyeksi), joten lopetin sähköisen kirjoittelun välittömästi (yksi PC on jo menetetty em.takia). Tässä jälkikäteen kuva Antjen 4. tiineysviikolta. Aavistus tulevasta on jo näkyvissä mahalinjan perusteella, jos tarkkaan katsoo...

Antje ultran jälkeen :)

Antje is pregnant

We expect Midsummer puppies (born +/- 21.1.2013) to Antje and Zigge! I´m so happy! More information by week by week about Antje´s pregnancy coming - of course :)

Eilen alkoi jyrisemään kesken kirjoittelun, joten PC:stä lähti piuhat irti nopeasti ;) Tässä kuva Antjen 4. tiineysviikolta. Hieman pyoristymistä jo havaittavissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti