All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

24.4.2015

Pennuilla viralliset nimet

Vaikka Musken ja Hittin pennut täyttävät ensi viikolla vasta 2 viikkoa, olen jo aloittanut pentueen rekisteröinnin. Tehtävää on paljon, joten tämäkin asia on hyvä aloittaa ajoissa, jolloin pentujen rekisteripaperit saapuvat Kennelliitosta hyvissä ajoin ennen pentujen luovutusta ja muuttoa uusiin koteihinsa. Rekisteröinnin aloittamisen mahdollistaa jo tässä vaiheessa Kennelliiton jäsenille kohdennettu OmaKoira-palvelu, jossa pentueilmoituksen voi täydentää nopeasti lopullisesti valmiiksi siinä vaiheessa, kun pennut ovat saaneet tunnistusmerkinnät (mikrosiru) n. 5 viikon ikäisinä. Lisäksi kaikki pennut käyvät eläinlääkärin tarkastuksessa ennen luovutusta.

E-pentue 

Musken pentue on meillä aakkosjärjestyksessä viides kahdeksan vuoden aikana, joten kysessä on E-pentue. Ensimmäisestä pentueesta syntyi meidän tällä hetkellä 8-vuotias Antje-kooiker (Frisian Gem Angenietje Kies). Tällä kertaa e-alkuisia nimiä (jotka näkyvät kaikkien pentujen virallisissa nimissä) ei tarvinnut kauaa miettiä; pentue nimetään Musken hollantilaisen äidin  - Orpa Eulalia v.d. Eenhoornleijn- mukaan Eulalia-pentueeksi.

Tässä kyseinen persoona, Musken äiti Orpa Eulalia. Kuvan olen ottanut Hollannissa v. 2009, jolloin kävin Muskea ja koko pentuetta katsomassa ensimmäistä kertaa Hollannissa pentujen ollessa 5-6 viikon ikäisiä. Tästä parin viikon päästä hain Musken Suomeen. Muske on kuin äitinsä kopio :)

Muske´s mother Orpa Eulalia v.d. Eenhoornleijn


Pentujen nimet/Puppies E-litter, named by Orpa Eulalia

Urokset

Frisian Gem Eulalias Oolbrandt (vihreä panta)
Frisian Gem Eulalias Enneman (tumman sininen)
Frisian Gem Eulalias Maximiliaan (vaalean sininen)
Frisian Gem Eulalias Constantijn (kullan värinen)
Frisian Gem Eulalias Widdemer (turkoosi)

Nartut

Frisian Gem Eulalias Durrefina (keltainen)
Frisian Gem Eulalias Roosmarijn (liila)
Frisian Gem Eulalias Amarenske (vaalean punainen)
Frisian Gem Eulalias Willemette (punainen)

Terveisiä Hollannista/Greetings from Holland

Hollannissa kevät on jo pitkällä ja valtaisa tulppaanimeri parhaimmillaan. Kuvissa Musken isä Kwibus (Kwibus Fan`e Blommetún) ja Musken veli Jari (Warbere Jari v.d. Eenhoornleijn)
Photos/cobywright Mirjam van Geemert.


Muske´s father Kwibus Fan`t Blommetún and Warbere Jari v.d. Eenhoornleijn
Photo: Mirjam van Geemert

Muske´s brother Warbere Jari v.d. Eenhoornleijn
Photo: Mirjam van Geemert
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti