All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

9.4.2015

Viiden kilon pentupaketti

Tänään Muske sai toisen herpes-rokotteen Mäntsälän Animagissa. Samalla Muske punnittiin, ja tulos oli kuin edellisen tiineyden toisinto! Vuonna 2012 samassa tilanteessa punnittaessa, mutta n. kahta tiineyspäivää myöhemmin (kuin tänään) painoa oli tullut Muskelle lisää 5,5 kg. Tänään lukema oli 5 kg. Muske on erittäin hyvässä ja jäntevässä kunnossa, joten kaikki paino on todellakin siellä mahassa odottelemassa päivänvaloa! Ja aina yhtä innokkaana se ryntää heti autosta hypättyään Mäntsälän eläinlääkäriasemelle tervehtimään henkilökuntaa. Selvästi rakastaa olla huomion keskipisteenä ja siliteltävänä.  Vaa´allakin se istui hyvin tärkeän näköisenä:)


Muske v. 2012 n. viikkoa ennen synnytystä (+5,5 kg)Samalla vaa´alla tänään n. kahta päivää varhaisemmassa tiineyden vaiheessa kuin v. 2012 (+ 5 kg)Metsälenkkejä harrastamme edelleen lähes päivittäin, mutta tietenkin Musken ehdoilla. Muutaman kerran Vonne on yrittänyt houkutella Muskea kunnon leikkiin, mutta mamma ei nyt juokse eikä riehu, vaan kulkee omia polkujaan kantaen koko ajan jotain puuta tai keppiä suussaan. Muutoinkin Muske vaikuttaa iloiselta ja tyytyväiseltä, mitään ongelmia ei ole ollut.


Tällä kertaa Musken terveiset lyhyesti, palaan opinnäyte- ja hanketöiden arviointien pariin. Viikonloppuna enemmän asiaa ja kuvia. Ja sitten vain odotellaan vielä noin viikon verran :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti