All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

22.4.2015

Pennut yhden viikon ikäisinä

Tänään pennut täyttävät -itse asiassa täyttävät tulevana yönä- peräti viikon! Pentujen painot ovat reippaasti kaksinkertaistuneet viikon aikana, vaikka muutoin kovin paljon muutoksia ei vielä ainakaan kuvista huomaa. Itse huomasin sen konkreettisesti siitä, kun silkkinauhapannat kävivät pari päivää sitten pieniksi, ja jouduin askartelemaan eräänä yönä uudet pannat pennuille. Reippaita, tarmokkaita pentuja ovat ja kaikki -mamma mukaan lukien- voivat hyvin. Ensimmäisen viikon etapin kunniaksi ajattelin ottaa jokaisesta pennusta yksittäisen kuvan, mutta kyllä se taitaa olla niin, että "ei kukkokaan käskien laula". Parhaimmat kuvat saa, kun pennut (ja yleensä koirat) ovat luonnollisissa asennoissa omina itsenään. Tytöistä sain kuuitenkin napattua hieman "värikkäämmät" (??) kuvat.


Esimerkiksi yllä oleva "vaaleanpunaisen nauhan tyttö" on tässä alla olevassa, neljä päivää sitten otetussa kuvassa luonnollisemmassa asennossa:


Ja sitten pojat, joita en raaskinut enää herättää, joten selvisin kahdella kuvalla :) Ensimmäisessä kuvassa "kulta", "vaalean sininen" ja "turkoosi" poika. Alimmaisessa kuvassa "tumman sininen" ja "vihreä poika".

Three boys...

... + 2 boys


Ja vielä kaikki yhdessä.

Today pups of Muske and Hitti are 1 week old :)

All together, 5 males and 4 females of Muske
(Welmoed Muske v.d. Eenhoornleijn) and Hitti
(Goastal Stars Boogy-Woogy Jurre Jr)
1 week oldEi kommentteja:

Lähetä kommentti