All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

30.7.2015

Väpä ja Leida

Väpä (Frisian Gem Eulalias Maximiliaan) kävi jälleen tapaamassa omistajansa Jennin kanssa stabytyttö Leidaa (Ohped Dal Aallottaren Aleida) Haminassa, ja leikit sujuivat hyvin vauhdikkaasti :)

Kiitos paljon Jenni ja Helena ottamistasi ja lähettämistäsi hienoista tilannekuvista!

Väpä on muuttunut ehkä pennuista kaikkein eniten, sillä pienestä, pörröisestä Väpästä onkin yhtäkkiä kuoriutunut sutjakka nuori mies. Rungoltaan Väpä on edelleen vahva, mutta ainakin tällä hetkellä korkeuttaan pidempi poika. Mihin on hävinnyt myös se "nallekarhumainen" pää, joka nyt muistuttaa yhä enemmän äitinsä Musken ja isänsä Hittin päitä! Kaikille pennuille näyttää kehittyvän hyvin samantyyppiset päät, mikä on sinänsä aika mielenkiintoista :)

Väpän tunnisti jo pentuna hyvin vinosta "kravatista" kaulassa:

Väpä (Frisian Gem Eulalias Maximiliaan) 8 weeks
:
Aika näyttää millaisia kustakin pennusta aikuisina tulee ulkomuodoltaan, sitä on mahdotonta vielä ennustaa. Nyt eletään kehitysvaihetta, jossa pääosaa näyttelevät jalat :)  Esimerkiksi narttukooikerimme Vonne oli pentueen isoin (veljiäänkin paljon isompi!) jo syntyessään, nyt tilanne on päinvastoin. Jos tassuista/jaloista jotain voi ennustaa (kuten joskus on ennustettu), ei Väpäkään kovin pieneksi jää.

Lähden parin viikon kuluttua Vonnen kanssa Kotkan Ruusu KV-näyttelyyn. Tuolloin tapaan myös Väpän ja Leidan sekä muitakin mustapäitä ihan livenä näyttelyn jälkeen. Maltan tuskin odottaa :)

Näissä Helenan ottamissa kuvissa Väpä on n. 3½ kk ja Leida noin pari viikkoa vanhempi:

Left Väpä and Leida

Front Väpä and Leida

Left Väpä and Leida

Väpä

Väpä (something in the mouth...)

Väpä and part of Leida

Leida (Ohped Dal Aallottaren Aleida)

Väpä

Väpä

Väpä

Leida and Väpä (below)

Left Väpä and Leida


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti