All pictures copyright by Frisian Gem unless mentioned otherwise

4.7.2015

Vonnen päivä

Tänään oli vuorossa Vonnella kesän toinen näyttely, tällä kertaa Tuusulassa. Ja eihän sitä turkkia edelleenkään ollut riittävästi, mutta slovenialainen, erittäin miellyttävä ja kokenut, monissa maissa arvostellut kaikkien rotujen tuomari Blaz Kavcic ei kiinnittänyt huomiota "pikkuasioihin", vaikka huomauttikin arvostelussa Vonnen turkin vaihtumisesta. Jostain tuomariesittelystä muistan lukeneeni tämän tuomarin periaatteista liittyen arvosteluun; hän pyrkii aina ensin löytämään jokaisesta koirasta hyvät puolet, vasta tämän jälkeen hän keskittyy mahdollisiin puutteisiin (mikäli niitä on).

Tuusulan näyttelyissä on aina ollut kuuma, eli ts. kesä parhaimmillaan! Kotiin lähtiessämme auton mittari näytti + 29.5 astetta! Kaikki koirat eivät esim. näyttelyissä, agilitykisoissa ymv. kesätapahtumissa juo riittävästi, jolloin on vaarana nestehukka. Vonnekin alkoi olla näyttelyn loppupuolella jo aika nuutunut. Minulla oli vielä kotona yksi avaamaton pullo Oralade ® nesteytysjuomaa, jota annoin mm. Muskelle heti synnytyksen jälkeen. Kananmaksanmakuinen juoma maistui Vonnellekin tänään. Verkkosivuapteekista/Koiran oma apteekki löytyy paljon koiran ja/tai kissan hyvinvointiin liittyviä tuotteita (lisätietoa myös em. nestetytysjuomasta). Tilaus saapuu perille parissa päivässä!

Näyttelyssä Vonne sai sertin ja voitti luokkansa, ja koska valioitumiseen vaadittu ikä (2 vuotta) tuli Vonnelle täyteen 21.6., Vonnesta tuli Suomen Muotovalio! Meni jonkin aikaa asian sulattelussa..., tämähän on näyttelyissä käyvien koiranomistajien ja kasvattajien ns. tärkeä etappi :) Nyt pidämme pienen näyttelytauon, ja Vonnen turkki saa kasvaa sillä aikaa, kun vietämme kesälomaa ja nautimme muista koiramaisista asioista ja kesästä kolmikon, Antjen, Musken ja Vonnen kanssa.Onnea vielä tätäkin kautta hienosti esiintyneelle ja esitetylle kauniille Hilarylle, josta tuli ROP sekä itselleni uudelle tuttavuudelle Velmulle (ROP-juniori), joka olikin oikein komea nuori mies!

Auringon laskiessa kohti iltaa innostuin ottamaan Vonnesta pihalla muutaman valokuvan, ts. muutama satunnainen otos tuli napattua Vonnen touhutessa itsekseen pihalla.  Hyvää seisomakuvaa metsästin, mutta se on ihmeen vaikeaa etenkin, jos sellaista kuvaa yrittää yksin ottaa - sattumalta voi onnistua, yleensä ei.

Tässä "tapetaan" lelua:Profiili:Pitkähkö ruohikko ei tee oikeutta kooikeritytön jaloille:Ruohonsyöntiä..... ja sen jälkeen piti vähän yökätä:Vieläkö nämä korvakarvat kasvavat?Kaihoisa katse:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti